dilluns, 10 de març del 2014

Bizcochón de xocolata i pera


Diu la dita que "las penas, con pan, son menos". Si a més a més són amb xocolata, encara passen molt millor. No sé què és el que tindrà, que es fa indispensable en molts moments...
 
Així doncs, quan trobo un postre, o pa de pessic, o pastís, que m'agrada molt, si no porta xocolata, miro de fer-ne la versió "xocolatejada", a veure què tal. A casa, acostuma a tenir molt més èxit aquesta segona versió amb xocolata que la que no en porta... de fet, hi ha una nina que quan em veu trastejar per la cuina, em pregunta què faig i si porta xocolata. Si la resposta és negativa, em diu directament que no en voldrà... sense tan sols ni haver vist el resultat!!! Sort que de vegades canvia d'opinió i ho acaba tastant...
 
Avui, la recepta del Bizcochón que vam publicar fa poc, versió xocolata. Tan senzilla com la primera i molt més gustosa... Som-hi!!!
 
Ingredients
  • 1 tassa i mitja de llet
  • 1 ou mitjà
  • 1 tassa i mitja de sucre
  • 1 culleradeta de canyella en pols
  • 3 cullerades d'oli de gira-sol
  • Mig sobre de llevat químic
  • 3 tasses de farina
  • 1 tassa de xocolata en pols
  • 1 pera pelada i tallada a dauets
Preparació

La mesura de la tassa que he utilitzat és d'uns 125 ml aproximadament.


Batem enèrgicament l'ou i la llet en un bol fins que quedin ben integrats. Afegim el sucre i la canyella i seguim batent fins que quedi tot ben barrejat i el sucre desfet.
 
Afegim l'oli i seguim batent fins que quedi ben integrat. Finalment, afegirem la farina juntament amb el llevat, la xocolata en pols i la pera a dauets. Continuem batent fins que quedi una massa esponjosa i amb tots els ingredients ben integrats.


Escalfem el forn a 180º, posem la massa en el motllo per enfornar i quan sigui el forn calent coem el pastís uns 30 minuts, o fins que el punxem amb un escuradents i surti sec. Treiem del forn i deixem refredar.
 
I ja el tindrem llest!!! La pera li dóna una textura una mica més humida i un aroma i un gust peculiars, i al portar xocolata es menja en un tres i no res... Espero que us hagi agradat i us animeu a fer-lo!!!
 
Que tingueu una dolça setmana!!! 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

M'encanta llegir els teus comentaris. Gràcies per visitar-me, i fins aviat!!!